World Cricket Championship 2

World Cricket Championship 2 voor Android

 • Gratis
 • In Nederlands
 • Version: 2.8.9

World Cricket Championship een geavanceerd gratis 3D Mobile Cricket-spel voor cricketliefhebbers.

Wereld Cricket Championship 2 is de bekroonde 3D- cricket spel dat is uitdagend, leuk en realistisch. Pas je spelers en team aan om cricket op het hoogste niveau een persoonlijk tintje te geven. Deze sportgame is ook beschikbaar voor Windows . Als u op zoek bent naar alternatieven, raden we u aan Cricket Captain 2017 of Real Cricket 17 te downloaden.

Verschillende toernooien in indrukwekkende 3D-graphics

World Cricket Championship 2 biedt geweldige grafische weergaven en animaties die een bevredigende achtergrond bieden voor de verschillende uitdagingen die worden aangeboden. Er zijn 5 verschillende toernooien om te beheersen voordat je een kampioen van de sport wordt. Het vloeiende uiterlijk van de graphics is deels te danken aan een groot aantal animaties in het spel. In feite zijn er meer dan 100 stop motion animaties inbegrepen. Vanuit een gezond perspectief is er ook de indrukwekkende opname van een professioneel audiocommentaar om een ​​authentieke voorsprong in de procedure te krijgen. Met spelerattributen die toenemen door oefening en training, evenals blessures en opties om meerdere camerahoeken te gebruiken, is dit spel een goed afgeronde, diepgaande ervaring.

Realisme op het cricketveld

Het realisme dat wordt aangeboden in World Cricket Championship 2 zal een grote aantrekkingskracht uitoefenen op fans van de sport. Er zijn tal van game-opties en het volledige scala aan regels en functies die je zou vinden in real-world cricket. De AI-deelnemers kunnen een uitdaging zijn, voor degenen die solo-spellen willen spelen. Het gebruik van verschillende stadions draagt ​​echt bij aan het gepolijste gevoel van het spel in het algemeen.

VOOR

 • Diepgaande wereld van cricket
 • Goede graphics dragen bij aan het realisme
 • Gratis

TEGEN

 • Sommige functies zijn niet beschikbaar in mobiele versies
 • Het ontgrendelen van sommige functies kan duur zijn

Meeste downloads Sportspellen voor android

World Cricket Championship 2

Download

World Cricket Championship 2 2.8.9 voor Android

Beoordelingen about World Cricket Championship 2

Heeft u geprobeerd World Cricket Championship 2? Wees de eerste om uw mening te verlaten!

Alternatieven voor World Cricket Championship 2

Verken Apps

 • PES 2011

  PES 2011

×